HTML

Minden ami Nirvana

Minden ami Nirvana

Friss topikok

Linkblog

Eco Tv - Civilakadémia

2009.07.11. 01:30 Nirvana Peti

Láttam egy érdekes dolgot ebben a civilakadémiában amit egyébként nem szoktam nézni. Egy magyarul beszélő, holland russzológus előadását lehetett megtekinteni. Igazán érdekes dolgokat mondott és végre nem egyik vagy másik oldal szemszögéből, hanem afféle kívülállóként. (ELŐRE SZÓLOK HOGY SEMMILYEN POLITIKÁVAL KAPCSOLATOS KOMMENTET NEM KÉREK! KÖSZI!)

A legnagyobb poén az volt amikor azt kezdte el ecsetelni hogy egy normális demokráciában olyan soha nem fordulhatna elő hogy ha valaki kúrva országnak hívná a sajátját annak ne kéne azonnal távoznia. És a példák amiket felhozott, például hogyha Tony Blair Fucking Countrynak nevezné nagy brittaniát akkor azonnal távoznia kéne xd Nos igen xd

A másik fontos dolog az az volt amikor az állampolgárok megvesztegetésének hívta a gulyáskommunizmust. Ez felettébb érdekes. És van egy kritikai éle is.

Ja meg feldobta a Stockholm szindrómát is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: country fucking blair tony civilakadémia

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenaminirvana.blog.hu/api/trackback/id/tr351239771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása