HTML

Minden ami Nirvana

Minden ami Nirvana

Friss topikok

Linkblog

Az élet megfogalmazása by Kurt Cobain

2009.07.06. 12:40 Nirvana Peti

Az élet értelmét sokan keresik, kevesen találják. Lovassy azt mondta hogy nem hinné hogy lenne bármi értelme is. Ezzel maximálisan egyetértek, azért nem találják az élet értelmét mert nincs neki. Ez körülbelül olyan mint Michael Jackson és az ő legendás kézmozdulata, amikor a tökét keresi, de rájön, hogy a legutóbbi műtétjénél abból kellett az orrát pótolni. És mikor meglát egy szép csajt, pinokkió módjára az orra nőni kezd. Nem is értem. Komolyan..

Kicsit elkalandoztam. Szóval ha az életnek értelme nincs is de legalább meg lehet fogalmazni hogy mi az. Én nem vállalkoznék rá hogy ezt szavakkal tegyem, pláne akkor nem ha egyszer már zenével nálam sokkal jobban megfogalmazta valaki:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenaminirvana.blog.hu/api/trackback/id/tr521229608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása