HTML

Minden ami Nirvana

Minden ami Nirvana

Friss topikok

Linkblog

A káromkodás megint csak egy fasság

2009.07.11. 01:49 Nirvana Peti

 

Nos tudjuk hogy a magyarok a káromkodást is kiválóan tudják variálni, nem is értem hogy miért nem ez került abba a soproni sörös reklámba amelyikbe az a "büszke mákos gubát evő, vizilabdázó ember van akinek nincs karikás ostora. Szóval egy szép káromkodás nyugodtan elfért volna abban a reklámba. 

NADE

A káromkodás lényege az hogy azért káromkodunk hogy a feszültséget levezessük, ez így önmagában hasznos. Így TÁMOGATOM azokat akik káromkodnak, csak épp NEM ÉRTEM. Mert vegyük azt hogy b+. Hát asziszem ez teljesen alaszavunk és egyeseknél az "és" vagy éppen a "vagy" szócskát helyettesíti de olykor a "pont"nak is megfelel. Én aláíróm hogy ez így okés. Mert ha egy gyereket úgy nevelünk fel hogy amikor káromkodunk azt mondjuk hogy "málna" akkor az a gyermek ebben a tudatban felnőve ha rosszalkodni akar és kimondja hogy málna, akkor a szülők riadt arccal konstatálhatják ezt és mondhatják hogy: Úr Isten MÁLNÁZOTT!

Tehát a szó jelentése itt a lényeg. Tehát tökmindegy mit mond az ember az a lényeg amit mögé gondol. Ezért baromság kérem a káromkodás. A legyegyszerűbb talán bazmeg-nek elnevezni a gyerekünket így bátran monthatjuk majd ne csináld ezt vagy azt bazmeg.

Bullshit! és persze MÁLNA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenaminirvana.blog.hu/api/trackback/id/tr711239785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása